2011. február 13., vasárnap

Indítás

Valamit tenni kell a testi-lelki egészségért. Megérett a helyzet rá. Nem haladtam nagyon tévúton eddig sem( hittem ezt), de kevésnek érzem. Túlsúly, kevés mozgás, a stressz nem megfelelő kezelése, nem igazán egészséges táplálkozás.Tehát, mégsem helyes az út. Betegségek is jelentkeznek.
Változtatnom kell!

Próbálkozom, öteleteket gyűjtök, megteszem, leírom.Ha leírom, jobban ösztönöz. Ha naponta csak egy kicsit is változtatok, beépítem az életembe, nem múlhat el eredmény nélkül.

Ezt szeretném!

4 megjegyzés:

stali írta...

Lesz eredmény

Éva2 írta...

Stali! Te egy pozitív gondolkodó vagy.Nem is vártam más hozzászólást.:-)
Én sem vagyok hajlandó másképp látni a terveim.

trendo írta...

Javasolom, hogy olvass bele Bányai Gyöngyi pszichowellness blogjába. Sznobizmustól mentesen, humánus tanácsokat ad, életmódra, étrendre. Recepteket is közöl. De az a legfontosabb, hogy nem esik túlzásokba, apró lépéseket javasol. Olyasmi, amit most Te keresel.
Azért az én kis Matildos, bőjtről szóló élményeimet is elolvashatnád :)

Éva2 írta...

Hmmm, Trendo, egyformán gondolkodunk. Felfedeztem ezt a blogot. Nagyon friss a felfedezés, többet kell visszaolvasnom ott.Mikor itt hagytad a linket, akkor már benn volt a Bányai Gyöngyi blogja a "Kedvencek" között, hogy gyorsan megtalálam mindig. Tervbe vettem, hogy felveszem ebbe a blogomba a a 'Rendszeresen olvasottak' listájába.
Megkeresem a te Matildodat is!:-)